GEL DE DINTI PT COPII

Puteti comanda acest produs

- Online

- La telefon: 0245 213 981

- La telefon: 0722 550 839

Producator: WELEDA

Cod produs: 10004040


Disponibilitate: Stoc indisponibil !

23.98 buc

Total: 23.98 RON

47.13

Pretul include TVA

Specificatii

Tub de 50 ml 

Indicatii :

Copii începând cu apariţia primului dinţişor, pentru uz zilnic. 
Gelul de dinţi pentru copii de la Weleda a fost special conceput pentru a oferi o protecţie naturală danturii de lapte a copiilor şi pentru a menţine echilibrul natural al florei din cavitatea bucală. Gelul de dinţi este alcătuit în totalitate din ingrediente naturale care pot fi şi înghiţite. Diferitele uleiuri esenţiale au un gust delicios şi un parfum plăcut iar culoarea portocalie deschisă – dată de carotinoidele din gălbenele – transformă spălatul dinţilor într-un moment de veselie. 

Compozitie :
Extractul de gălbenele previne inflamaţiile şi menţine mucoasele sănătoase;
Alginatul este un agent de îngroşare din alge;
Apa are efect diluant;

Glicerina obţinută din uleiuri vegetale dă consistenţă şi luciu produsului; Silicea din cuarţ curăţă dinţii delicat şi eficient;
Esculin, o substanţă obţinută din castanul sălbatic are efect astringent şi de fortifiere a gingiilor.
Amestec de uleiuri esenţiale naturale, incluzând uleiul esenţial de mentă şi fenicul, pentru a parfuma şi conserva produsele . 

Cum acţionează: Agentul de curăţare din Gelul de dinţi pentru copii este siliciul. Acest mineral curăţă dinţii delicat şi eficient, fără a afecta emailul dinţilor de lapte. Extractul de gălbenele menţine gingiile sănătoase. Acest gel de dinţi nu conţine fluor, acesta putând fi obţinut în cantităţi suficiente din alimente. Dacă în situaţii speciale e nevoie de un supliment de fluor, vă sfătuim să discutaţi înainte cu un dentist. Spălatul regulat pe dinţi cu Gelul de dinţi pentru copii îndepărtează tartrul şi protejează dinţii în mod natural. 

Mod de administrare: 
Copiii foarte mici nu îşi pot clăti încă gura. Totuşi, este important să le periaţi dinţii de la apariţia primului dinţişor. Pe la trei sau patru ani, vor începe să se spele şi singuri pe dinţi.
Nu e nevoie să aplicaţi un „rând” de gel, o cantitate de mărimea unui bob de mazăre fiind suficientă. Gelul de dinţi pentru copii poate fi înghiţit fără nici un pericol – datorită compoziţiei sale naturale nu vor exista efecte secundare nedorite. 

Sfat: Când îi cresc dinţişorii, puteţi aplica pe gingiile sale balsamul gingival de la Weleda, pentru a calma senzaţia de arsură. Balsamul are un efect răcoritor şi menţine gingiile elastice pentru a putea suporta mai bine perioada de creştere a dinţilor. 

Reviews (0 review-uri)
Opinia cumparatorilor

Acest produs nu are niciun review.

*
  • 5 stele  -  Excelent

  • 4 stele  -  Reusit

  • 3 stele  -  Mediu

  • 2 stele  -  Convenabil

  • 1 stea   -  Slab

*
*